Tidlig sommervær på vandring

Vel, vel vel... natteravnere er så humørfulle på vandring i tidlig sommervarme rundt om i Bergen sentrum. De store varme vinterjakkene som omtrent alltid har vært i helårsbruk er nå godt plasert på Basen. Den aktive frivilige gjengen vandrer lett avsted i tynne tskjorter og enkle nylonsvesyer. Været er tydelig velkommen her i byen, ja selv på nattestid. Samholdet i gruppene er tydelig positive og de fleste kommer i god tid for å få med seg den sosiale biten med kaffe, kjeks og digg i forkant av vandri gsstart kl.23.00. Anntallet er som oftest 12 - 15 og de engasjerte blir raskt delt inn i grupper på 3 og 3, noen ganger kan selvfølgelig 4 eller 5 i gruppen.

Området vi har vår Base i på adressen; Nedre Korskirkeallmenningen 14, er fortiden et trist syn. Huset er nemmelig pakket inn i stilas og plast for en total rehabilitering og vil nok fremstå fantastisk flott når det er over, men byggeplasser er ikke alltid så vakre noen steder, og da ikke her hos oss heller.

Men inne på Basen er det alltid, fint, flott, trygt og godt og det setter sitt preg på de engasjerte vandrerne i vår gruppe. NiBs er så heldige med politikontaktene fra Ungdomsavdelingen ved Alle Helgensgate /Politistasjonen som kommer på raske visitter en gang i blant, noe de frivillige setter stor pris på.

Vi er allerede i Juni og nærmer oss skolefri, siste vandring for vår gruppe denne sesongen er fredag 29.juni fra kl.18.00 Da skal vi delta på FOKAL Festivalen på Festplassen og som er blitt en tradisjon for NiBs å delta på.

Lørdag 30.juni er det avsluttende sommermøte for NiBs det er en egenandel på kr. 200,- før påmelding (for å delta for kr. 200,- må en ha vandret 5 ganger gjennom siste sesong.) 

Men fortsatt er det noen helger igjen, med muligheter for nattevandring.

fredag 8. juni og lørdag 9. juni - fredag 15. juni og lørdag 16. juni - fredag 22. juni og lørdag 23. juni - fredag 29. juni og sommermøte 30.juni.

Med vennlig hilsen Inga,  Natteravnsleder 

Tags: